Aan/Uit strepen zijn een vreemd fenomeen, vooral als je het live mag aanschouwen.
Ik ga mn best doen om dit nog een keer op video vast te leggen. Dat komt denk ik beter over dan op foto...Maar voor nu had ik alleen mijn fotocamera paraat.


qantas making chemtrails over the netherlands, qantas boeing maakt chemtrails boven nederland

Op onderstaande foto ziet u de gatenmaker close-up. Het is een Qantas boeing 747..of een boeing in de kleuren van Qantas.

Het is de bedoeling dat ik in de nabije toekomst de hoogte waarop deze toestellen vliegen ga berekenen aan de hand van de grootte waarop ze op de afbeelding verschijnen. Is te berekenen doordat ik een vast brandpunt gebruik van 500mm, een toestel van een bepaald type een gegeven lengte heeft...en dan alleen nog even rekenening houden met pythagoras mocht het toestel niet recht boven mij vliegen. Maar in dit geval vliegt ie recht over dus... Wordt vervolgd..

qantas boeing making broken chemtrails the netherlands, qantas boeing maakt onderbroken chemtrails boven nederland

En bovenstaande Qantas Boeing vliegt dus al lager dan hetzelfde type in het bijelkaar geraapt zootje hieronder ;-) Boven istie 356pixels en hieronder 290pixels..zelfde type toestel dus we kunnen al concluderen dat de bovenstaande lager vliegt..berekeningen volgen zsm.

chemtrails door Qantas, Chemtrails door British airways en door All nippon airways ANA

Het is tijdelijk een rommelpagina dit, maar ik heb het toch maar even online gezet terwijl het nog niet klaar is dit verhaal. Zodra ik meer informatie heb en berekeningen, krijgt ook de opmaak de benodigde aandacht. De vliegtuigen hierboven afgebeeld vlogen naar mijn idee te laag om contrails te kunnen vormen. Toch deden ze dit met volle overtuiging. Maar zoals gezegd krijgt u nog de vermoedelijke vlieghoogtes.