--ONDER CONSTRUCTIE--

Bilderberg Conferentie

In 1954 organiseerde de Bilderberg Groep haar eerste bijeenkomst in Hotel De Bilderberg te Oosterbeek. Vandaar de naam. In het boek van Gerard Aalders wordt uitgebreid aandacht besteed aan de motieven en werkwijze van de initiatiefnemers, waaronder tycoon David Rockefeller (link engelse wiki), de CIA en prins Bernhard. De invloed van de Bilderbergers kan niet worden onderschat. Bijvoorbeeld bij de totstandkoming van het kabinet-Balkenende IV speelden drie Bilderbergers een sleutelrol: Maxime Verhagen, koningin Beatrix en de informateur Herman Wijffels.

Geen wonder dus dat de Bilderberg tactiek is toegepast bij de formatiebesprekingen achter gesloten deuren. Waarom...hoofdoelen en bijzaken..
Hoofdoel = New World Order, en de burger onder de duim houden.
link naar gordon brown
Bijzaken = de rest!


Tot op heden hebben zo’n tweeduizend personen zich met deze club ingelaten, onder wie wereldleiders als Bill Clinton, Tony Blair, Valéry Giscard d’Estaing en Angela Merkel, figuren uit de Nederlandse en Belgische politiek als Ruud Lubbers, Wim Kok, Bert Koenders en Jean-Luc Dehaene, de kroonprinsenWillem-Alexander en Filip, maar ook prominente journalisten als Ben Knapen (NRC) en Max Boot (Wall Street Journal).
Bron: http://www.mediadebat.nl


Zeer goed boek (nederlandse vertaling) over de Bilderberg Club is "De ware geschiedenis van de Bilderberg Conferentie" van Daniel Estulin
Lees hier een stuk uit het (jawel) Reformatorisch Dagblad met de schrijver van het boek.